Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، زمین‌های شهرک پردیس کرمانشاه که پیش از این در اختیار اداره کل اوقاف و امور خیریه قرار داشتند و براساس رای دادگاه به مسکن و شهرسازی منتقل شده اند که این موضوع منجر به نگرانی مالکان منازل این شهرک شده است.

به همین منظور روز سه شنبه نشستی به منظور بررسی این موضوع و حل مشکلات احتمالی در استانداری کرمانشاه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه با انتقاد از ناهماهنگی های به عمل آمده در این زمینه گفت: این جابجایی بین ادارات راه و شهرسازی و اوقاف و امور خیریه هیچ مشکلی برای اسنادی که در دست مردم قرار دارند ایجاد نخواهد کرد.

وی با تاکید بر اینکه ساکنان این شهرک هیچ نگرانی نداشته باشند، اظهارداشت: این جابجایی ها یک موضوع درون بخشی است و صاحبان خانه در این محدوده درگیر آن نخواهند شد.

استاندار کرمانشاه با انتقاد از عملکرد مدیران دستگاه های درگیر موضوع تصریح کرد: چرا باید مدیران مسئله ای که خیلی راحت با گفت و گو میان دستگاه های مختلف قابل حل و رفع است را به دل جامعه و اجتماع کشیده و مردم را نگران کنند.

بازوند افزود: بی تدبیر یک مدیر می تواند به پای نظام نوشته شود از این رو باید با مدیرانی که فرصتی سوزی می کنند به صورت قانونی برخورد شود.

شرح ماجرا

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمانشاه نیز در این نشست به شرح اختلافات ایجاد شده پرداخت و گفت: مشکل از آنجا شروع می شود که تمام اراضی این شهرک قبلا متعلق به اوقاف و امور خیریه بوده که به ارتش اجاره داده و ارتش نیز هم در آن ساخت و ساز کرده و واحدها تفکیک شده را با سند عیان به مردم واگذار کرده است.

مهرداد سالاری افزود: راه و شهرسازی معتقد است اراضی این شهرک منابع طبیعی بوده و حالا که در محدوده شهر قرار گرفته باید به نام راه و شهرسازی شود و با شکایت صورت گرفته از طریق دادگاه رای می‌گیرد.

وی افزود: با تغییر مالکیت به نفع راه و شهرسازی، این‌ نگرانی میان مردم بوجود آمد که اسناد مالکیت آنها ابطال می شود، در صورتی که این مسئله جای نگرانی ندارد و مردم نباید سرسوزنی نگران باشند.

در این نشست مقرر شد که راه و شهرسازی اراضی را با قیمت کم و پایه به ارتش بدهد و هزینه هم توسط ارتش پرداخت و بعد از انجام این اقدامات برای مردم سند عرصه و اعیان صادر می‌شود.

برچسب‌ها استانداری کرمانشاه شهرداری کرمانشاه کرمانشاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استانداری کرمانشاه شهرداری کرمانشاه کرمانشاه استانداری کرمانشاه شهرداری کرمانشاه کرمانشاه اخبار کنکور راه و شهرسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۷۹۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی

محمدطیب صحرایی در نشست مشترک اعضای دولت و استانداران با حضور رئیس جمهور، عنوان کرد: مشکلات استان هایی که دچار بیکاری مزمن هستند و تورم بالاتری نسبت به میانگین کشور دارند، با روال عادی و برنامه های فعلی حل نمی شود و این استانها نیازمند توجه و حمایت های ویژه هستند.

به گزارش ایرنا، وی پیشنهاد داد که برای اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری پنج استانِ با نرخ بیکاری بالاتر، یک کارگروه چابک و اثرگذار در سطح ملی تشکیل شود.

به گفته صحرایی، یکی از مهمترین راهکارهای کاهش نرخ بیکاری در این استان ها، تکمیل طرح ها و اقدامات نیمه تمام است. به عنوان نمونه دولت گذشته در یک اقدام نادرست، جشن پایان بازسازی مناطق زلزله زده کرمانشاه را برگزار کرد، در حالی که بسیاری از ساختمان و زیرساخت های زلزله زده این استان همچنان نیازمند بازسازی هستند.

استاندار کرمانشاه در ادامه گفت که اکنون ترمیم تخریب های زلزله و تکمیل عملیات بازسازی در کرمانشاه، حدود ۲۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. همچنین جبران افتتاح زودهنگام راه آهن کرمانشاه، حدود هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

صحرایی یکی دیگر از طرح های زیربنایی و اشتغالزای استان را «راه آهن کرمانشاه - خسروی» نام برد و اضافه کرد: حمایت های بانکی و اعتباری ویژه از پنج استان دچار نرخ بیکاری بالاتر، می تواند منجر به رونق طرح ها و کسب و کار و در نتیجه اشتغالزایی بیشتر در این استان ها شود.

در ادامه این جلسه، رئیس جمهور با اشاره به کاهش آمار بیکاری در بسیاری از استان‌ها و استقبال از پیشنهاد مطرح شده، دستور داد کارگروهی با مدیریت معاون اول رئیس جمهور و استانداران، به فوریت برای کاهش نرخ بیکاری در استان‌های مذکور تلاش کنند.

به گزارش ایرنا، بررسی آمارهای اعلام شده از سوی مرکز آمار ایران در استان کرمانشاه نشان می دهد این استان در فصل بهار سال گذشته با ۱۵/۴ رتبه اول بیکاری کشور، در فصل تابستان با نرخ بیکاری ۱۳.۶ رتبه دوم بیکاری و در فصل پاییز با نرخ ۱۲.۹ در رتبه سوم بیکاری کشور قرار گرفت.

استان کرمانشاه که با ۲ میلیون نفر جمعیت در ۱۴ شهرستان، ۱.۵ درصد از مساحت و ۲.۴ درصد جمعیت کشور را در بر می‌گیرد، از سال ۱۳۵۵ یکی از استان های با نرخ بیکاری بالا بوده و تاکنون نرخ بیکاری آن از میانگین کشوری پایین‌تر نیامده است بطوریکه چهار درصد از بیکاران کشور در این استان قرار دارند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: طرح اشتغالزایی بهبود یافتگان مراکز یاورشهر اجرایی شد

دیگر خبرها

  • دهه کرامت، فرصت خوبی برای تبیین ابعاد موج نفرت از جنایت‌های رژیم صهیونیستی است
  • ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن از ۲ میلیون و ۵۶۸ هزار واحد عبور کرد
  • کاروان خدمت شهرداری کرمانشاه به منطقه ۴ رسید
  • کاروان خدمت شهرداری کرمانشاه به منطقه ۳ رسید
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • موانع آبگیری سد قشلاق صحنه
  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • احداث نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی مشکل کمبود برق را حل می‌کند