Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@13:18:17 GMT

روایتی از «کوچه‌های مادری»

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۲۲۲۳۳

ایسنا/بوشهر نمایشگاه «کوچه‌های مادری» در جوار مسجد امام علی (ع) با روایت مصوّر ماجرای فاطمیه و غرفه‌های مخصوص کودکان و عرضه محصولات فرهنگی و با هدف برای آشنایی مردم با سیره و زندگی حضرت فاطمه زهرا (س) به مدت سه روز در شهر جم استان بوشهر برپا شده است.

فرهاد غلامی، دبیر نمایشگاه و مسئول امور فرهنگی و آموزشی شهرک پردیس جم با اشاره به هدف این نمایشگاه به ایسنا گفت: «هدف از برپایی این نمایشگاه ترویج فرهنگ فاطمی در بین خانواده‌ها بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چرا که ما می‌بینیم با وجود داشتن چهره‌های مذهبی بسیار شاخص همچون فاطمه زهرا (س) در جامعه چندان الگوی مناسبی برای نوجوانان به ویژه دختران معرفی نشده است، به همین علت اقدام به برپایی این نمایشگاه که هم‌ جنبه آموزشی، و هم اعتقادی و هم عاطفی دارد کردیم.»

وی با برشمردن اقدامات انجام شده عنوان کرد: «ما در نمایشگاه ماکت خانه حضرت فاطمه (س) را از زمان رخداد واقعه غدیر خم تا زمان ورود به خانه برای دستگیری حضرت علی (ع) طراحی کرده و ساختیم. بعد این موضوع وارد فضایی به نام مقاومت می‌شود که همین مقاومت‌ها باعث شد ما به اینجا برسیم.»

غلامی خاطرنشان کرد: «یکی از غرفه‌ها نیز شامل محصولات فرهنگی است و اینکه حجاب و رعایت آن چه‌ تاثیری بر افراد و جامعه دارد. ما سعی کردیم حجاب را با استفاده از پارچه‌هایی که برای نوجوانان جذابیت دارد طراحی و برای الگوبرداری آنان به کار برده و عرضه کنیم.»

مسئول امور فرهنگی و آموزشی شهرک پردیس جم اظهار کرد: «همچنین کارگاهی با عنوان قصه‌گویی داشتیم که خانمی آشنا به مباحث روانشناسی و روایت‌ها با موضوع فاطمیه و با محتوای آموزشی پوشش، قرآن و یا احادیث برای کودکان قصه‌ می‌گوید. ما همچنین واقعه‌ی سقیفه و نتایج آن را به تصویر کشیده و کوچه‌ پس کوچه‌های بنی هاشم را به شکل کاه‌گلی شبیه‌سازی کردیم.»

دبیر نمایشگاه «کوچه‌های مادری» با اشاره به استقبال بسیار خوب از این رویداد اظهار کرد: «ما در هر سانس ۲۰ دقیقه اجرا داشتیم که با حضور یکی از روایتگران بعثه مقام معظم رهبری از قم همراه بوده است. ایشان راوی بوده و هر ۲۰ دقیقه یک بار افراد در قالب گروه‌های ۳۵ نفری وارد نمایشگاه می‌شوند که تا شب گذشته ۱۷۰ گروه ۳۰ تا ۳۵ نفره حضور یافته‌اند و احتمالا تا امشب به تعداد خیلی بیشتری برسد.»

گفتنی است نمایشگاه «کوچه‌های مادری» به مناسبت گرامیداشت ایام فاطمیه و شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) از روز شنبه ۲۷ بهمن آغاز شده و تا شب دوشنبه ۲۹ بهمن ادامه دارد. ابعاد این نمایشگاه در حدود ۳۰۰ متر مربع بوده و در محل شهرک پردیس جم برگزار شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: حضرت علی ع ایام فاطمیه فاطمه زهرا شهادت حضرت فاطمه زهرا قرآن مقام معظم رهبری بنی هاشم قم کوچه های مادری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۲۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مادری که عمرش را پای معلم شدن دختر ناشنوایش گذاشته است

ایسنا/آذربایجان شرقی مانند تمام مادران ایرانی با اصالت و وقار بر روی صندلی نشسته و از آن روزهای نه چندان دور می‌گوید، از روزگاری که امکانات در شهرستان به قدری کم بود که او مجبور بود سوسن را برای ادامه تحصیل به تهران بفرستد و قطار، آخر هر هفته چشم به راه او بود تا مادر را برای دیدن فرزند به تهران ببرد.

تا مقصد چشم به راه بود و دل نگران سوسن، اما حسی از درون، این اطمینان را به او می داد که آن‌ها می‌توانند از پس این همه سختی بربیایند. پشت معلم ناشنوای مدرسه استثنائی شهرستان میانه، مادری با اراده پولادین و فداکار است که الان گرد سپیدی بر موهایش نشسته و با لبخندی از سر رضایت، دخترش را در لباس حرفه مقدس معلمی به تماشا نشسته است.

خانم شهین سرچمی، هر چند خود معلمی نیست که بر سر کلاس درس تدریس کند؛ اما از این جهت به سوژه خبری گزارش ما تبدیل شده است که مادری را در حق سوسن، تمام کرده و درسی از جنس ایثار داده تا دخترش بتواند امروز در مدرسه استثنائی ایثار میانه، تدریس کند، مدرسه‌ای که سوسن، زمانی پشت نیمکت‌هایش نشسته و درس خوانده بود، امروز محل کار او است.

خانم سرچمی از امکانات محدود آن زمان می‌گوید که سبب شده تا سوسن نتواند بیشتر از کلاس پنجم درس بخواند و مادر بعد از آن، تصمیم گرفته تا به هر زحمتی که شده دختر ناشنوایش را به مدرسه‌ای شبانه روزی در تهران بفرستد و رنج دوری را به جان بخرد، او می‌گوید: هر هفته دست پر و با چیزهایی که لازم داشت و خریده بودم، به دیدنش می‌رفتم و در کنارش بودم، صبح سوار قطار می‌شدم و می‌رفتم تا احساس تنهایی نکند و عصر به میانه برمی‌گشتم. در تمامی جلسات شرکت می‌کردم تا با کمک هم جلو برویم.

نباید در برابر ناشنوایی زانو می‌زدیم، نترسیدم، حتی یک لحظه هم به ذهنم خطور نکرد که سوسن از بقیه بچه‌ها چیزی کم دارد و از ته قلبم باور داشتم که معلولیت و نشنیدن، دلیلی بر محدودیت نیست و دختر من هم می‌تواند مثل بچه‌های دیگر موفق شود و هر کاری که آن‌ها انجام می‌دهند را انجام دهد.

در ادامه سوسن رضالو روی صندلی مصاحبه می‌نشیند و حرف می‌زند و با لب‌خوانی و کمی دقت تا حدودی متوجه صحبت‌هایش می‌شویم، اما همکارش حرف‌هایش را به طور کامل ترجمه می‌کند و می‌گوید: به شغلش خیلی علاقه‌مند است و از اینکه توانسته به اینجا برسد، احساس خوشحالی می‌کند. او هم مانند اغلب معلمان دیگر به ویژه در مقطع ابتدائی، اهل نشستن و در جا زدن نیست و تمام ساعت درسی را سر پا در ایستاده و در حال تدریس مفهوم ضرب و رفع اشکال از دانش‌آموزان است.

شاید تصادفی نیست که دانش‌آموز دیروز با مادری فداکار و پشتکاری مثال‌زدنی، امروز در مدرسه‌ای تدریس می‌کند که ویژه دانش‌آموزان استثنائی بوده و به نام مدرسه "ایثار" نامگذاری شده است و شاید این اولین باری باشد که عنوان یک مدرسه با جنس کار یک معلم انقدر به هم بیایند.

همکاران خانم رضالو از او و محاسن اخلاقی و دوستی صمیمانه او با بچه‌ها می‌گویند: این همکارمان نه تنها معلم که دوست و مشاور بچه‌هه هم بوده و بسیار با مسئولیت و وظیفه‌شناس است.

آقای نجفی، مدیر مدرسه استثنائی ایثار میانه هم با ابراز رضایت از خانم رضالو در طول ۲۰ سال خدمتش در مدرسه می‌گوید: پشتکار و اراده ایشان، زبانزد است و خانم رضالو الگوی خوبی برای کسانی است که با برخی نقص‌ها زندگی می‌کنند و آن را محدودیت می‌شمارند.

در ادامه دانش‌آموزان نیز از تلاش‌ها و زحمات خانم سوسن رضالو قدردانی می‌کنند؛ خانم رضالو علاوه بر تدریس، دیوارهای مدرسه و سالن و کلاس‌ها را نیز با طرح‌هایی جالب و کودکانه رنگ‌آمیزی کرده و جذابیت دو چندانی به محیط مدرسه بخشیده‌ است که از همان بدو ورود به حیاط مدرسه توجه مخاطب را به خود جلب می‌کند و جمله‌ای بر سر در مدرسه نوشته شده است که می‌تواند حسن ختام گزارش و جمله‌ای انگیزه‌بخش به تمام کسانی باشد که با معلولیت زندگی می‌کنند: معلولیت، ناتوانی نیست.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مادری پسر معلول خود را خوراک تمساح کرد
  • مادری که ۲۲ سال است هر پنجشنبه به مزار پسر شهیدش می‌رود + فیلم
  • فیلمبرداری «دست خدا» آغاز شد/ روایتی سینمایی از تصمیم زن عروسک‌فروش
  • روایتی متفاوت از مصطفی رحماندوست درباره ننه سرما + فیلم
  • مادری که عمرش را پای معلم شدن دختر ناشنوایش گذاشته است
  • آیا خواهر و برادر ناتنی ارث می‌برند؟
  • مادری که به شکل فجیعی فرزند ۱۱ ساله‌اش را کشته بود دستگیر شد
  • دریافت مشاوره شیردهی با چشیدن طعم شیرین مادری
  • پایان تصویربرداری فیلم «ویلای موروثی»/ روایتی از زندگی یک باغبان
  • روایتی از سرگذشت عماد مغنیه + فیلم