Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، کرم جانی پور روز سه شنبه در دیدار معاون علمی و فناوری رئیس جمهور از پردیس دانشگاه آزاد یاسوج افزود: با توجه به پتانسیل های ویژه پردیس دانشگاه ازاد یاسوج به درخواست ستاری ،هسته های فناورانه بویژه در بخش کشاورزی در آن فعال می شوند.

وی بیان کرد: باتوجه به اهمیت فعالیت های دانش بنیان و واحد های فناورانه، طرح های دانش بنیان بلوط محور در بویراحمد و طرح های گاز محور در گچساران مبنا قرار گرفته و برروی آنها سرمایه گذاری صورت می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در بازدید از پردیس دانشگاه ازاد یاسوج از مسئولان خواست با اعطای تسهیلات به به تکمیل و راه اندازی پردیس کمک کنند تا موجب درآمدزایی و کارآفرینی در شهر یاسوج شود.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: از زمان ریاست محمد مهدی تهرانچی ،حل مشکل دانشگاه آزاد واحد یاسوج به طور ویژه در دستور کار قرار گرفت و ۳ میلیارد تومان برای دریافت سند تک برگ پردیس کمک شد.

کرم جانی پور ابراز داشت: افزون بر ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار تاکنون برای احداث پردیس دانشگاه آزاد یاسوج هزینه شده است و تکمیل آن نیاز به هزینه فراوانی دارد.

وی افزود: با توجه به بالا رفتن هزینه ها و کمبود سرمایه در دانشگاه آزاد طرح های عمرانی با رکود مواجه شده اما با پیگیری های تهرانچی و ستاری این مجموعه به نتیجه خواهد رسید.

جانی پور تصریح کرد: تاکنون جلسه های فراوانی در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد به دستور تهرانچی برای تعیین تکلیف و استفاده مطلوب از این پردیس دانشگاهی تشکیل شده و چند طرح توجیهی جامع نیز به سازمان مرکزی ارسال و در دست بررسی است.

پس از بازدید معاون علمی رئیس جمهوری از پردیس دانشگاه آزاد مقرر شد در هفته آتی جلسه ای با حضور نمایندگان معاون علمی رئیس جمهوری و دانشگاه آزاد اسلامی در تهران برای تصمیم گیری درباره پردیس دانشگاه ازاد یاسوج برگزار شود.

در حاشیه بازدید معاون علمی رئیس جمهوری ازپردیس یاسوج و افتتاح این شهرک از دستگاه +odenaرونمایی شد .ستاری همچنین از فناوری تولیدی هسته فناور مستقردر مرکز رشد واحدهای فناور با عنوان گلخانه اب شور  بازدید کرد و به مخترع داروی التیام زخمهای دیابتیقول مساعدت برای گرفتن مجوزهای لازم برای تولید این داروی خاص داد. 

معاون علمی رئیس جمهوری همچنین از دستگاه ویژه تولید یکی از هسته های فناور دانشگاه ازاد گچساران با عنوان انتقال توان الکتریکی شارژر بی سیم تلفن همراه بازدید کرد.

برچسب‌ها کهگیلویه و بویراحمد سورنا ستاری یاسوج

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کهگیلویه و بویراحمد سورنا ستاری یاسوج کهگیلویه و بویراحمد سورنا ستاری یاسوج اخبار کنکور معاون علمی رئیس جمهوری پردیس دانشگاه آزاد دانشگاه ازاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۳۶۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده همکاری مشترک مطالعاتی با دانشگاه محقق اردبیلی هستیم

به گزارش خبرنگار مهر، محمد اله بخش ظهر دوشنبه در جلسه هم اندیشی با رئیس و معاونان دانشگاه محقق اردبیلی گفت: برای چهار پروژه شیلاتی استان که شامل ایجاد شهرک ماهیان زینتی، ایجاد مجتمع های آبزی پروری در حاشیه اهرچای تا قره سو، امکان سنجی ایجاد مجتمع پرورش ماهیان خاویاری حاشیه قزل اوزن و گیوی چای اعتبارات لازم اخذ شده است.

وی طرح های مطالعاتی حوزه شیلات در شهرک سامیان را یادآور شد و خاطرنشان کرد: در خصوص شهرک ماهیان زینتی و پرورش زالو و جلبک کارهای شاخصی انجام شده و با راه اندازی این طرح می توان تولید و پرورش ماهیان زینتی را به ۱۶میلیون قطعه ارتقا داد.

مدیرکل شیلات استان تولید جلبک در حوزه دانش بنیان را یادآور شد و بیان کرد: با توجه به اینکه کشورمان در این خصوص وارد کننده است با تحقق برنامه مطالعاتی و اجرای آن می توان نه تنها نیاز کشور را تامین کرد بلکه طبق این مطالعات تا ۶۰ تن جلبک از مزارع استان برداشت کرد.

اله بخش خواستار توجه ویژه به بحث آموزش در حوزه شیلات شد و افزود: با توجه به توسعه این صنعت در استان اردبیل آموزش حوزه شیلات هم ضروری به نظر می رسد چرا که لازم است به صورت علمی هم به این حوزه ورود پیدا کنیم.

کد خبر 6098258

دیگر خبرها

  • چاپ کتاب عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد یادگار امام در انتشارات علمی و دانشگاهی
  • چاپ کتاب عضو هیئت علمی واحد یادگار امام در انتشارات علمی و دانشگاهی
  • آماده همکاری مشترک مطالعاتی با دانشگاه محقق اردبیلی هستیم
  • محمود احمدی نژاد دوباره عازم خارج از کشور شد | علت چیست؟ +تصاویر
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • نگاهی به فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان قم+ فیلم
  • دریافت مجوز شهرک صنعتی زرند بعد از ۱۷ سال
  • دانشگاه فردوسی مشهد رتبه چهارم تولیدات علمی در فناوریهای سبز را به دست آورد
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود