Web Analytics Made Easy - Statcounter

جعفر قیصری روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با ایجاد پردیس مشترک صنعت نفت در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، در صدد هستیم تا تعداد شرکت های فناور و دانش بنیان فعال در این بخش در پنج سال آینده افزایش یابد و به جایگاه نخست و ممتاز در این زمینه در کشور برسیم.

وی اظهار داشت: توافق‌نامه ایجاد نخستین پردیس مشترک صنعت نفت بین شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و پارک نوآوری و فناوری نفت و گاز وزارت نفت در خرداد سال جاری با هدف ساماندهی و تمرکز فعالیت‌های کارآفرینی و نوآوری و توسعه تجاری‌سازی فناوری بین طرفین منعقد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قیصری با بیان اینکه وزارت نفت، فناوری و نوآوری را یکی از اولویت‌های خود قرار داده است، اظهار داشت: راه اندازی پردیس‌های مشترک یکی از قالب‌های همکاری وزارت نفت با مجموعه‌های دانش بنیان در این پیوند است که نخستین پردیس در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان ایجاد می‌شود.

وی با اشاره به سابقه طولانی و ظرفیت بالای شرکت‌های فناور مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در صنعت نفت و گاز، خاطرنشان کرد: در زمان حاضر ۸۰ شرکت دانش بنیان و فناور مرتبط با صنعت نفت و گاز در این شهرک فعال است که ۲۱ شرکت در زُمره سازندگان صنعت نفت و مورد تایید وزارت نفت و ۳۵ شرکت به طور مستقیم در زمینه نفت، گاز و پتروشیمی فعالیت دارند.

وی با بیان اینکه یکی از اهداف ایجاد پردیس مشترک شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و پارک نوآوری و فناوری نفت و گاز، افزایش شرکت‌های فناور در فهرست سازندگان صنعت نفت تا پنج سال آینده است، تصریح کرد: مقرر است تعداد این شرکت‌ها حدود چهار برابر شود و به ۸۰ شرکت برسد.

رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان ادامه داد: همچنین مقرر است با ایجاد و فعالیت این پردیس مشترک، مجموع شرکت‌های فناور مرتبط با صنعت نفت در این شهرک به ۲۰۰ شرکت افزایش یابد.

وی با بیان اینکه این شرکت‌ها در زمینه‌های مختلف تولید، قطعه سازی، نرم افزار، نیروی انسانی و مشاوره فعالیت دارند، گفت: پیش بینی می‌شود با ایجاد و راه اندازی این شرکت‌ها حدود چهار هزار فرصت شغلی ایجاد و یکهزار محصول و خدمت فناورانه و دانش‌بنیان مرتبط با این صنعت، تولید و تجاری سازی شود.

قیصری با اشاره به اینکه ۲ ساختمان برای استقرار پردیس مشترک صنعت نفت در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در نظر گرفته شد، افزود: بخشی از شرکت‌های فناور صنعت نفت و گاز از جمله نوپا (استارتاپ‌ها) در پارک علم و فناوری ابوریحان اصفهان مستقر خواهند شد.

رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با تاکید بر اینکه این شهرک در توسعه پردیس مشترک صنعت نفت اقداماتی مانند تامین ساختمان و زیرساخت‌ها، انتقال تجربه و حمایت از شرکت ها را انجام می‌دهد، خاطرنشان کرد: تامین منابع مالی و بازار مورد نیاز نیز توسط پارک نوآوری و فناوری نفت و گاز صورت می‌گیرد.

وی استفاده از ظرفیت و سرمایه بخش خصوصی را از اولویت‌های پردیس مشترک صنعت نفت در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان دانست.

استان اصفهان در زمان حاضر با برخورداری از واحدهای پالایشگاهی و پتروشیمی یکی از قطب‌های صنایع راهبردی نفت وگاز در کشور است. این استان به عنوان استان پیشرو در راه‌اندازی مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری که نخستین زمینه‌های رسمی شکل‌گیری شرکت‌های دانش بنیان را به وجود آورد حدود ۱۰ درصد از واحدهای فناور و دانش‌بنیان کشور را در خود دارد و دومین استان کشور در این زمینه است.

شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به‌عنوان نخستین سازمان موسس مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری در کشور و یکی از زیرمجموعه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با هدف حمایت از ایجاد و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و تولید ثروت از علم راه‌اندازی شده است.

این شهرک دارای سه پارک علم و فناوری، هشت مرکز رشد فناوری، پنج مرکز نوآوری و شکوفایی و مرکز علم و فناوری کودکان و نوجوانان در ۵۲۰ هکتار در شمال کلانشهر اصفهان و در جوار دانشگاه صنعتی اصفهان است.

در این شهرک علمی و تحقیقاتی، ۵۸۲ شرکت دانش‌بنیان و فناور مستقر است که توانسته‌ برای بیش از هفت هزار و ۵۰۰ نیروی انسانی خلاق و نوآور اشتغال ایجاد کند؛ این کسب‌وکارها گردش مالی بیش از سه هزار و ۶۵۲ میلیارد تومانی را برای اقتصاد دانش‌بنیان به ارمغان آورده است.

برچسب‌ها اصفهان نفت پارک علم و فناوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اصفهان نفت پارک علم و فناوری اصفهان نفت پارک علم و فناوری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان شرکت های فناور صنعت نفت و گاز علم و فناوری صنعت نفت راه اندازی دانش بنیان وزارت نفت شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۳۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد

علی مرجوی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده محصولات پروبیوتیک و آنزیم، درباره آخرین فناوری و جدیدترین خط تولیدی که در این شرکت راه‌اندازی شده است، به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: به‌کارگیری فناوری مهندسی سویه در تولید آنزیم «مالتوژنیک آمیلاز» یا آنزیم مخصوص آرد و نان، جدیدترین خط تولیدی افتتاح شده در این شرکت است.

مرجوی ادامه داد: بومی‌سازی فناوری مهندسی سویه در تولید آنزیم‌های آرد و نان، از صفر تاصد توسط متخصصان داخلی انجام شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان افزود: پروژه مهندسی سویه در تولید آنزیم‌های آرد و نان یک فرآیند زمان‌بر و ادامه‌دار محسوب می‌شود که از سال ۱۴۰۲ آغاز شده است.

کاربرد آنزیم‌های «مالتوژنیک آمیلاز»

این فناور حوزه تولید آنزیم و محصولات پروبیوتیک با اشاره به کاربرد آنزیم‌های مالتوژنیک آمیلاز گفت: این آنزیم‌ها بیشتر درصنعت آرد و نان، کاربرد دارند، اما به صورت محدود در صنایع غذایی دیگر نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند. از سویه‌ها به‌عنوان یک بهبود‌دهنده برای افزایش کیفیت آرد، استفاده می‌شود. 

مرجوی درخصوص انحصاری‌بودن خط تولید آنزیم این شرکت در کشور توضیح داد: درحال حاضر تولید صفر تا صد داخلی بدون مونتاژ آنزیم در انحصار این شرکت در ایران است. 

این فناور تولیدکننده آنزیم و محصولات پروبیوتیک در ادامه به فناوری مهندسی سویه و توسعه آن در صنایع غذایی کشور اشاره کرد و گفت: توسعه خط تولید فناوری مهندسی سویه، تقریبا مبحث جدیدی در صنعت کشور است که شرکت‌های معدودی به آن ورود کرده‌اند یا قصد ورود به آن را دارند. اما در حال حاضر، تنها شرکت تولیدکننده آنزیم‌های فرآوری‌شده با مهندسی سویه، همین مجموعه است.

مرجوی به نحوه اجرا شدن فرآیند مهندسی سویه اشاره کرد و ادامه داد: در این فرآیند، سویه به‌صورت مصنوعی در آزمایشگاه توسط فناوران ایجاد می‌شود. به‌طورکلی، استفاده از فرآیند‌های بیولوژیکی در صنعت و تکنولوژی را «مهندسی سویه»، می‌گویند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره تجاری‌سازی این محصول توضیح داد: تا قبل از تولید این بهبوددهنده‌های آنزیمی، اکثر شرکت‌های تولیدکننده آرد از بهبود‌دهنده‌های وارداتی استفاده می‌کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فروش پانصد و ۳۰ هزار میلیارد تومانی دانش بنیان‌ها/صادرات فناوری ۳ برابر شد
  • فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • تولید فنرهای مورد نیاز صنایع ریلی و خودروسازی
  • آغازهمایش بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • رویکرد منطقی، احترام به حقوق ملت‌ها در استفاده صلح‌آمیز از فناوری هسته‌ای است
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد
  • برگزاری نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • اصفهان،میزبان کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای