Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@23:10:01 GMT

شهرک مسکونی محققان پارک فناوری پردیس ساخته می شود

تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۳۲۸۳۶

شهرک مسکونی محققان پارک فناوری پردیس ساخته می شود

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی صفاری نیا امروز در نشست خبری به نکوداشت بیست سالگی پارک فناوری پردیس که به صورت آنلاین برگزار شد، با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۴۰۰ عضو فعال در پارک فناوری پردیس و شعب آن مستقر هستند، گفت: شرکت های عضو پارک فناوری پردیس، طی ۲۰ سال گذشته، ۳۰۰ میلیون یورو صادرات داشته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از ۲۳۵ میلیون یورو صرفه جویی ارزی توسط شرکت های دانش بنیان با تولید و بومی سازی محصولات وارداتی به کشور خبر داد و گفت: نزدیک به ۷۶۰ شرکت دانش بنیان در ۲۰ سال گذشته در پارک فناوری پردیس به عضویت در آمده اند که بخشی از آنها بعد از مدتی از کار خارج شده اند و در حال حاضر بیش از ۴۰۰ شرکت در پارک فناوری پردیس فعال هستند.

رئیس پارک فناوری پردیس گفت: اکنون نزدیک به ۲۶۰ هزار مترمربع فضای تحقیقاتی توسط بخش خصوصی ساخته شده و به بهره برداری رسیده است؛ ۲۰۰هزار متر مربع دیگر نیز در حال طراحی و ساخت توسط بخش خصوصی در پارک فناوری پردیس است اگر این ۲۰۰ هزار متر مربع اضافه شود نزدیک به ۵۰۰ هزار متر مربع فقط فضای تحقیقاتی توسط بخش خصوصی در آینده نزدیک تکمیل خواهد شد.

صفاری نیا افزود: در سال ۹۷ در اکوسیستم نوآوری کشور پایه‌گذاری کارخانه‌های نوآوری کشوریکی دیگر از اقدامات پارک بود زیرا پیش از آن کارخانه نوآوری در کشور نداشتیم و توسط بخش خصوصی کارخانه نوآوری آزادی به عنوان اولین کارخانه نوآوری در کشور راه اندازی شد و بعد از آن نیز کارخانه نوآوری «های وی» در نوبنیاد تهران به عنوان دومین شعبه پارک فناوری پردیس مشغول فعالیت شد.

وی ادامه داد: بعد از آن نیز ایجاد کارخانه های نوآوری تبدیل به یک برنامه برای دولت شد که در استان های مختلف راه اندازی شدند تا نوآوری در کشور توسعه پیدا کند.

صفاری نیا با بیان اینکه ما در سال ۱۳۹۹ فاز چهار پارک فناوری پردیس به مساحت ۳۱ هکتار را به تملک خود در آوردیم، گفت: فاز ۴ پارک فناوری پردیس به حدود ۹۰ هکتار ابعاد فیزیکی و توسعه پارک فناوری پردیس در قالب پردیس کارآفرینی رسیده‌ایم، در سال ۹۹ توافقنامه ای با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات منعقد کرده ایم که پارک اقتصاد دیجیتال به مساحت ۳۰ هکتار در ضلع شرقی پارک فناوری پردیس ایجاد کنیم.

وی گفت: سند این مکان امضا شده اما تاکنون به مرحله عملیاتی نرسیده است؛ امیدواریم در دولت جدید با توافقاتی که بین دو بین مجموعه های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت ارتباطات صورت می گیرد پارک اقتصاد دیجیتال را در سال ۱۴۰۰ داشته باشیم. اگر فضایی پارک اقتصاد دیجیتال به مجموعه پارک اضافه شود ما به ۱۲۰ هکتار فضای عملیاتی در حوزه فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان خواهیم رسید.

شهرک مسکونی برای محققان پارک پردیس ایجاد می شود

رئیس پارک فناوری پردیس در خصوص مجموعه مسکونی و فضای خدماتی که مورد نیاز محققین و فناوران است در مجموعه پارک فناوری پردیس مشغول به کار هستند گفت:امسال سندی را با وزارت مسکن و شهرسازی به امضا رسانده ایم که شهرک مسکونی نخبگان متخصص به‌عنوان شهرک مسکونی فردوس به مساحت حدود ۸۰۰ هکتار در ضلع جنوب شرقی پارک با مشارکت پارک پردیس ایجاد شود.

وی افزود: این شهرک می‌تواند تمامی امکانات سکونت برای محققان که در پارک به فعالیت می‌پردازند را فراهم کند؛ در حال حاضر حدود ۷ هزار نفر در مجموعه پارک فعالیت می‌کنند که روز به روز در حال افزایش است ما امیدواریم که از سال آینده فعالیت اجرایی این شهرک را شروع کنیم.

صفاری نیا نیز ادامه داد: همچنین سندی بین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان اوقاف و امور خیریه به امضا رسیده است که بخشی از اراضی موقوفه جنوب پارک فناوری پردیس به حوزه نوآوری اختصاص پیدا کند.

کد خبر 5323156 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: پارک فناوری پردیس شرکت دانش بنیان اقتصاد دیجیتالی نخبگان مسکن فیس بوک حاکمیت سایبری اینستاگرام واتس آپ گوگل عیسی زارع پور تولید دانش بنیان قانون جایزه نوبل ایرانسل دیتا سنتر اتحادیه اروپا شبکه های اجتماعی شرکت دانش بنیان پارک فناوری پردیس پارک فناوری پردیس کارخانه نوآوری توسط بخش خصوصی شهرک مسکونی صفاری نیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۲۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجتماع یکصد هزار نفری فناوران کشور در بزرگترین رویداد نوآوری کشور

مهدی صفاری‌نیا گفت: نمایشگاه اینوتکس در سال گذشته شاهد حضور بیش از ۱۰۰هزار بازدید کننده بوده است و با برنامه ریزی‌های صورت گرفته در بخش‌های مختلف نمایشگاه پیش بینی می‌شود امسال بیش از سال گذشته از این نمایشگاه بازدید کنند.

او افزود: توسعه همکاری و مشارکت بین بازیگران کلیدی زیست بوم نوآوری و فناوری کشور، جذب سرمایه برای استارتاپ‌ها و شرکت‌ها و نیز معرفی فرصت‌های نوین سرمایه گذاری، شبکه سازی و تولید محتوای ناب آموزشی؛ از اهداف اصلی برگزاری نمایشگاه اینوتکس است.

صفاری نیا با اشاره به حضور بیش از ۳۰۰ سخنران در ۴ رویداد کنفرانسی نمایشگاه اینوتکس، به تشریح سایر برنامه‌ها و رویداد‌های این نمایشگاه پرداخت و افزود: امسال میزبان رویداد جایزه بین‌المللی فارس Fares awards در حوزه تبلیغات هستیم که میهمانان عالی‌رتبه‌ای را از کشور‌های مختلف در خود جای داده است.

رئیس پارک فناوری پردیس در ادامه با تشریح بخش‌های مختلف نمایشگاه به برگزاری اولین دوره رویداد ملی صنایع خلاق کشور به نام مانوین در کنار نمایشگاه اینوتکس اشاره کرد و افزود: با هدف توجه به صنایع فرهنگی و هویت‌ساز، اولین دوره رویداد مانوین همزمان با نمایشگاه اینوتکس برگزار می‌گردد. هدف از این رویداد معرفی فرصت‌های بکر حوزه فرهنگی و خلاق کشور است.

به گفته رییس پارک فناوری پردیس نمایشگاه اینوتکس امسال توجه ویژه‌ای به فناوری‌های تحول‌ساز دارد و در سیزدهمین دوره آن طبق برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته، شاهد رونمایی از ده‌ها محصولی خواهیم بود که برای اولین بار در کشور رونمایی خواهند شد و در ادامه در دسترس صنایع و مردم قرار می‌گیرند.

صفاری نیا تصریح کرد: رویداد استیج به عنوان یکی از بخش‌های اصلی نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ شاهد حضور بیش از ۹۰ سخنران مطرح از بخش خصوصی، عمومی غیردولتی و دولتی است. استیج اینوتکس ۲۰۲۴ با محوریت ورود صنایع بزرگ به حوزه استارتاپی برگزار می‌شود.

او افزود: در رویداد ایستگاه آینده نیز با حضور ۱۰۰ تن از فعالان حوزه نوآوری به آینده بازار‌ها و صنعت‌هایی، چون لندتک، لجستیک، هوش مصنوعی، خرده‌فروشی و بلاکچین پرداخته و نقش متغیرهایی، چون نسل زد و برند کارفرمایی در این آینده بررسی می‌شود.

صفاری نیا اینوتکس را یک نمایشگاه متفاوت معرفی کرد و گفت: اینوتکس به دنبال نمایشی متفاوت و امیدوار کننده از قابلیت‌ها و توانمندی‌های تیم‌های جوان، نوآور و آینده‌ساز در کشور و جهان است.

گفتنی است، نمایشگاه اینوتکس با بیش از ۲۰ رویداد جانبی در تاریخ ۱۸ الی ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ با حضور بیش از ۴۰۰ شرکت فناور و نوآور در ‍پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • معرفی شاخص های کلیدی برای سنجش اکوسیستم فناوری و نوآوری
  • فروش پانصد و ۳۰ هزار میلیارد تومانی دانش بنیان‌ها/صادرات فناوری ۳ برابر شد
  • ۶ شاخص کلیدی برای سنجش اکوسیستم‌های نوآوری
  • برنامه معاونت علمی برای ایجاد پارک‌های فناوری با ۵ کشور
  • ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیروهای مسلح کشور کلید خورد
  • اکوسیستم فناوری کشور زیر سقف «اینوتکس ۲۰۲۴»
  • آیین تشییع و خاکسپاری شهید گمنام دوران دفاع مقدس در پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت
  • صنایع غذایی پس از پتروشیمی بیشترین گردش مالی را دارد
  • صنایع غذایی پس از پتروشیمی بیشترین گردش مالی را در کشور دارد
  • اجتماع یکصد هزار نفری فناوران کشور در بزرگترین رویداد نوآوری کشور