Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، نشست مشترک علی خیرالدین معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم با علی رسولیان معاون وزیر صمت به همت پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری و شرکت شهرک‌های صنعتی استان در محل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و با حضور مدیر کل دفتر نوآوری و کسب و کارهای نوین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سرپرست دفتر سیاستگذاری، برنامه‌ریزی و توسعه فناوری و نوآوری وزارت علوم برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست دکتر خیرالدین معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم گفت: یکی از مهترین مشکلات کشور بحث اشتغال است و یکی از بهترین بسترهای ایجاد اشتغال برای قشر تحصیل کرده جامعه پارکهای علم و فناوری و شرکتهای دانش بنیان هستند.

معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم با اشاره به توانایی تبدیل ایده به محصول توسط فارغ التحصیلان دانشگاه افزود: فعالیت بیش از ۵۰ هزار نفر از فارغ التحصیلان دانشگاه در شرکت های دانش بنیان موجب ارتقا ۲۰ پله‌ای رتبه فناوری ایران در بین کشورهای جهان طی ۱۰ سال گذشته شده است.

معاون فناوری وزیر علوم یکی از مشکلات پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش بنیان را نبود فضای مناسب توسعه عنوان کرد و گفت: فضاهای خالی موجود و بلا استفاده در شهرک‌های صنعتی می‌تواند در حل این مسئله موثر باشد که با تعریف سازکاز مناسب می‌توان زمینه در اختیار قرار دادن این فضاها به پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش بنیان را فراهم کرد.

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم گفت: راه اندازی پردیس‌ پارک‌های علم و فناوری در شهرک‌های صنعتی با همکاری سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی کشور در دستور کار قرار گرفته است.

وی در پایان تاکید کرد: انعقاد تفاهم نامه سه جانبه بین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت صمت می‌تواند موجب هم افزایی بیشتر در کمک به توسعه شرکت‌های دانش بنیان و ایجاد پردیس پارک‌های علم و فناوری در شهرک های صنعتی شود.

در ادامه این نشست، علی رسولیان معاون وزیر صمت با اشاره به واگذاری زمین در شهرک‌های صنعتی از طریق مزایده خواستار تعریف بسته حمایتی متفاوت برای شرکت‌های دانش بینان شد.

معاون وزیر صمت گفت: با توجه به کار متفاوت و علمی شرکت‌های دانش بنیان باید متفاوت از دیگر شرکت‌ها دیده شود و این نیاز به تعریف شاخص برای مشخص نمودن شرکت‌های هایتک دارد.

رسولیان درخصوص واگذاری زمین در شهرک‌های صنعتی به پارک‌های علم و فناوری تاکید کرد: از همه ظرفیت‌های قانونی برای این موضوع استفاده خواهیم کرد.

وی با اشاره به بازدید از مدل موفق مرکز نوآوری صنعتی پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری این موضوع را نشان وجود عزم جدی در برای توسعه شرکت‌های صنعتی در شهرک‌های صنعتی دانست.

معاون وزیر صمت در پایان خواستار همکاری جدی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت علوم تحقیقات و فناوری برای توسعه شرکت‌های دانش بنیان در شهرک‌های صنعتی شد.

کد خبر 5379862 مهتاب چابوک

منبع: مهر

کلیدواژه: علی خیرالدین وزارت علوم سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران پارک علم و فناوری اینترنت حاکمیت سایبری حکمرانی فضای مجازی تحقیقات علمی فضای مجازی شرکت دانش بنیان جشنواره تجلیل از پژوهشگران برگزیده فناوری فضایی گوگل نوآوری فیس بوک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هوش مصنوعی ایالات متحده امریکا معاون فناوری و نوآوری پارک های علم و فناوری شرکت های دانش بنیان شهرک های صنعتی معاون وزیر صمت وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۴۰۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور

به گزارش خبرگزاری مهر، کاظم بروفه، رئیس مرکز رشد واحدهای فناوری مؤسسه تحقیقات علوم دامی با اشاره به این که حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، یکی از اصلی‌ترین سیاست‌های سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی به شمار می‌رود، گفت: در حال حاضر ۱۹ واحد و هسته فناور که حوزه فعالیت‌شان دام و طیور است، تحت حمایت مرکز رشد مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور فعالیت می‌کنند. از این ۱۹ مورد ۱۷ واحد فناور و ۲ مورد هسته فناور است. همچنین ۲ واحد، جز شرکت‌های دانش‌بنیان است که در موضوع‌هایی مانند تغذیه و خوراک دام (۱۱ مورد)، تولید مثل دام (یک مورد)، زنبورعسل (۵ مورد) و امور خدماتی (۲ مورد) فعالیت دارند.

بروفه، شرکت‌های کوچک و متوسط فناوری را یکی از پایه‌های رونق اقتصادی، توسعه فناوری، کارآفرینی و تقویت تولید ملی دانست و افزود: توسعه این شرکت‌ها در گرو ایجاد زیرساخت‌های لازم برای کاهش خطرپذیری آنها در دوران شروع فعالیت است و یکی از مهمترین زیرساخت‌ها، مراکز رشد واحدهای فناوری خواهد بود.

وی اظهار کرد: مرکز رشد واحدهای فناوری برای کارآفرینان و واحدهای کوچک و متوسطی که دارای ایده‌های محوری قابل تجاری شدن هستند، برای چند سال با ارائه اطلاعات، مشاوره‌های ضروری، خدمات، تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی در حد امکان به ارتقای آنها کمک کرده و آنها را برای حضور مستقل و مؤثر در صحنه فناوری کشور آماده می‌کند.

رئیس مرکز رشد واحدهای فناوری علوم دامی با تاکید بر این که بهره‌وری حداکثری از پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های موجود در مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور در راستای رونق اقتصاد دانش‌بنیان از ضرورت‌های این مجموعه تحقیقاتی است، توضیح داد: استراتژی اصلی «مرکز رشد واحدهای فناور علوم دامی»، ایجاد بستری مناسب به منظور جذب کارآفرینان و فارغ‌التحصیلان علوم دامی، واحدهای R&D شرکت‌های پیشرو و بزرگ، شرکت‌های Spin Off (شرکت بزرگ‌تری که به چند کسب‌وکار خردتر و مستقل تقسیم می‌شود)، اعضای هیأت علمی مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور در راستای تجاری‌سازی و توسعه دانش‌های فنی منتج از تحقیقات به عمل آمده توسط محققان علوم دامی، تولید محصولات دانش‌بنیان قابل عرضه به بازار و در نهایت رشد اقتصادی منطقه و کشور است.

وی بیان کرد: واحدهای فناوری که ایده محوری و حوزه اصلی پژوهشی آنها حول اهداف «چشم‌انداز استراتژیک یا نقشه راه مؤسسه» برای ارتقای مشارکت با بخش غیردولتی و برون‌سپاری بخشی از تحقیقات حوزه دامپروری به بخش خصوصی باشد، در راستای اجرای طرح‌های توسعه محور، در اولویت حمایت قرار خواهند داشت.

کد خبر 6099609

دیگر خبرها

  • معرفی شاخص های کلیدی برای سنجش اکوسیستم فناوری و نوآوری
  • فروش پانصد و ۳۰ هزار میلیارد تومانی دانش بنیان‌ها/صادرات فناوری ۳ برابر شد
  • فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور
  • برنامه معاونت علمی برای ایجاد پارک‌های فناوری با ۵ کشور
  • ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری
  • سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • برنامه‌ریزی برای تبدیل شهرک صنعتی سروستان به قطب جدید صنعتی فارس/راه‌اندازی ناحیه صنعتی کوار
  • سالنامه پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی منتشر شد
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند