Web Analytics Made Easy - Statcounter

حشمت الله عسگری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تهران به علت تعدد مراکز علمی و دانشگاهی موجود، ظرفیت خیزش در حوزه توسعه شرکت های دانش بنیان را دارد.

وی اظهار داشت: توسعه فعالیت های دانش بنیان و حمایت از تولیدات در این بخش را در ۲ مقوله مشوق های مختلف و ایجاد زیرساخت های گسترده دنبال می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئول یکی از این اقدام ها را افزایش یکهزار هکتار به مساحت پارک علم و فناوری پردیس برشمرد و خاطرنشان کرد: یک شهرک صنعتی هایتک نیز با مشارکت ستاد اجرایی امام در قالب ۲۰۰ هکتار زین که واگذار شده، در حال آماده سازی است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران ادامه داد: شهرک صنعتی ۷۰۰ هکتاری ملارد نیز با اولویت واگذاری به شرکت های دانش بنیان اجرا می شود که در کنار این اقدامات، در شهرستان دماند یک شهرک صنعتی ۹۵ هکتاری بناست به شرکت های دانش بنیان واگذار شود.

عسگری اعلام کرد: در حوزه تسهیلات نیز ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت در اختیار داریم که حدود ۲۵۰ میلیارد تومان آن متقاضی معرفی شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران گفت: هم اکنون در حدود سه هزار و ۴۰۰ واحد دانش بنیان در این استان وجود دارد و تلاش داریم تا پایان سال جاری، این تعداد را به ۶ هزار مورد برسانیم و متقاضیان خوبی هم وجود دارند.

وی به مانع تراشی برخی دستگاه ها در برابر شرکت های دانش بنیان اشاره و اضافه کرد: یکی از مسائل موجود که در ستاد تسهیلات و رفع موانع تولید نیز بر روی آن بحث شد این بود که دستگاه های اجرایی تفاوتی میان واحدهای تولیدی عادی و دانش بنیان قائل نیستند، از همین رو بنا شد هر دستگاهی مشوق های خود را برای شرکت های دانش بنیان اعلام کند تا عملکرد آنها نیز در زمینه حمایت از این تولیدکننده مشخص شود.

رهبر معظم انقلاب سال ۱۴۰۱ را سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین اعلام کرده اند.

تهران ۱۸ شهرک صنعتی و ۴۷ ناحیه صنعتی دارد و در کنار آن پارک فناوری پردیس به عنوان بزرگترین پارک علم و فناوری کشور در این استان واقع شده است.

برچسب‌ها پارک فناوری پردیس استان تهران شهرک صنعتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پارک فناوری پردیس استان تهران شهرک صنعتی پارک فناوری پردیس استان تهران شهرک صنعتی شرکت های دانش بنیان شهرک صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۲۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد

فردین علیزاده، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان فعال در زمینه بازیافت پسماندهی خطرناک صنعتی و مستقر در پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره خطوط تولید «باتری‌های لیتیومی» گفت: ایده تولید باتری‌های لیتیومی، به‎عنوان یک محصول بازیافتی، از جایی آغاز شکل گرفت که بازیافت لیتیوم به‌عنوان یک فلز خطرناک برای محیط‌زیست، مسئله حیاتی تلقی شد.

وی در همین راستا افزود: لیتیوم داراری فلزاتی سنگینی از جمله کُبالت و نیکل است که پسماند آن برای طبیعت، بسیار خطرناک بوده و به یک روش اصولی برای بازیافت نیازمند است.

علیزاده درباره ابداع شیوه نوین بازیافت فلز لیتیوم توسط متخصصان این شرکت دانش‌بنیان توضیح داد: تکنولوژی مورد استفاده توسط تیم متخصصان که در نهایت لیتیوم را به باتری، تبدیل می‌کند، هیچ‌گونه پساب مضر و خطرناکی برای طبیعت ندارد.

این فناورحوزه مواد شیمیایی به فناوری‌های به‌کار گرفته‌شده در فرآیند تولیدباتری‌های لیتیومی اشاره کرد و ادامه داد: زمانی که مواد شیمیایی اساس کار یک چرخه تولید قرار می‌گیرند، نمی‌توان گفت از یک فناوری خاصی استفاده کرده‌ایم.

وی افزود: در فرآیند تولید باتری‌های لیتیومی، عوامل موثری مانند دما، زمان و مواد شیمیایی گوناگون، تاثیرگذار هستند که تعیین فرمول تولید و نحوه چگونگی به‌کارگیری آنها، توسط کارفرما تعیین می‎شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درخصوص کاربرد باتری‌های لیتیومی در صنایع گوناگون اضافه کرد: این باتری‌های لیتیومی، برای صنایع تولید اسباب‌بازی، خودرو‌های الکترونیکی و تولید گوشی موبایل و به‌طورکلی هر صنعت یا چرخه تولیدی که نیاز به باتری دارد، می‌توان از باتری‌های لیتیومی بازیافتی استفاده کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای تحقق شعار سال
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • برنامه‌ریزی برای تبدیل شهرک صنعتی سروستان به قطب جدید صنعتی فارس/راه‌اندازی ناحیه صنعتی کوار
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد