Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: باید بتوانیم فعالیت این مراکز را رصد و فعالیت آن‌ها را ارزیابی کنیم. قطعا مجوز مراکزی که فعال نباشد، لغو می‌شود.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علی خیر‌الدین، معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در شست مدیران مراکز رشد واحد‌های فناور کشور در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: امسال که سال تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین است، ۵ راهبرد اصلی در این زمینه در معاونت نوآوری دنبال می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



خیرالدین با اشاره به بند «ت» قانون جهش تولید دانش بنیان که به وزارتخانه‌های علوم و بهداشت اجازه داده شده که نسبت به ایجاد پردیس فناوری اقدام کنند، گفت: در این حوزه تاکنون پردیس‌های تخصصی و دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی ایجاد شده است.

وی با اشاره به وجود ۲۴۶ مرکز رشد در کشور خاطرنشان کرد: باید بتوانیم فعالیت این مراکز را رصد و فعالیت آن‌ها را ارزیابی کنیم. قطعا مجوز مراکزی که فعال نباشد، لغو می‌شود.

در ادامه، جعفر قیصری، رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان نیز اظهار کرد: یکی از چالش‌های اساسی موجود، کاهش نرخ مراجعه به مراکز رشد کشور است. یعنی با توجه به تعداد فارغ‌التحصیلان رشته‌های فنی و مهندسی، تعداد متقاضیان می‌تواند کمتر شود؛ بنابراین به تیم سازی باید به عنوان یک نهضت نگاه کنیم. اگر بخواهیم سهم اقتصاد دانش بنیان را از حدود ۲ درصد به بیش از ۵ درصد برسانیم باید تعداد تیم‌های موجود را افزایش دهیم.

نشست مدیران مراکز رشد واحد‌های فناور کشور ۱۵ و ۱۶ تیرماه به مدت دو روز در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار می‌شود. در روز اول پس از سخنرانی رئیس شهرک، معاون و مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، پنل هم‌اندیشی «از ایده تا بازار» در شرکت‌های نوپا با حضور مدیران مراکز رشد کشور برگزار می‌شود.

گفتنی است مدیران مراکز رشد کشور در ادامه از شرکت‌های فناور مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بازدید می‌کنند. این نشست به صورت زنده از طریق سایت و کانال رسمی شهرک در آپارات در دسترس است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شهرک علمی و فناوری اصفهان معاون فناوری وزیر علوم دهکده فناوری کشاورزی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان مدیران مراکز رشد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۵۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی شاخص های کلیدی برای سنجش اکوسیستم فناوری و نوآوری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آئین افتتاحیه سیزدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، مهدی صفاری‌نیا رئیس پارک فناوری پردیس، وزیر آموزش عالی، علم و فناوری کشور زیمباوه و تعدادی از مسئولان اجرایی ‌نمایشگاه اینوتکس برگزار شد.

مهدی صفاری‌نیا، رئیس‌ پارک فناوری پردیس، در آئین افتتاحیه سیزدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس گفت: در سطح جهانی، چند معیار اساسی برای تعیین سطح اکوسیستم فناوری وجود دارد، یکی از مهم‌ترین آنها، نیروی انسانی مستقر در مناطق فناوری،سطح دانش فنی و میزان دسترسی به بازار، چگونگی تامین مالی در اکوسیستم‌ها،  عملکرد ارزش اقتصادی زیست بوم و شبکه‌های ارتباطی فعال در زیست‌بوم است.

وی ادامه داد: هدف از برگزاری رویدادهای بین‌المللی در اکوسیستم فناوری، اتصال شرکت های دانش‌بنیان به فضاهای بین‌المللی فناوری است.

صفاری‌نیا تاکید کرد: در پارک فناوری پردیس، با برگزاری  رویدادهای بین‌المللی مختلف به دنبال ایجاد دسترسی بیشتر شرکت‌ها به فضاهای بین‌المللی فناورانه بوده‌ایم.

وی در پایان ادامه داد: به‌دنبال، افزایش فضا و حضور شرکت‌کنندگان بیشتری در نمایشگاه اینوتکس۲۰۲۴ هستیم تا بتوانیم این نمایشگاه را به یکی از مهم‌ترین رویدادهای فناورانه منطقه تبدیل کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معرفی شاخص های کلیدی برای سنجش اکوسیستم فناوری و نوآوری
  • فروش پانصد و ۳۰ هزار میلیارد تومانی دانش بنیان‌ها/صادرات فناوری ۳ برابر شد
  • ۶ شاخص کلیدی برای سنجش اکوسیستم‌های نوآوری
  • برنامه معاونت علمی برای ایجاد پارک‌های فناوری با ۵ کشور
  • جزئیات فعالیت ۴ کارگروه تخصصی اجلاس سراسری معماری و شهرسازی
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • نگاهی به فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان قم+ فیلم
  • برگزاری سی‌امین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • اصفهان،میزبان کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای
  • اصفهان، میزبان نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴